A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Вітання зі святом останнього дзвоника від директора школи

Дата: 08.06.2022 08:53
Кількість переглядів: 228

Дорогі учні, випускники, вчителі та батьки!

Завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. На жаль, сьогодні на шкільному подвір’ї нашої школи не гамірно, її стіни тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами.

Але Країна Знань перегорнула ще одну сторінку шкільного життя та надихає іти вперед. І Свято  останнього дзвоника, хоч і в незвичній для нас формі, сьогодні  відбулося, відкривши дорогу у незвичайний світ наступної сходинки в житті.

Ви, першокласники, пройшли важливий і насичений подіями і заходами час. Четвертокласники, яких вперше торкнулася реформа Нової української школи,  зробили крок у базову школу, яка вимагає ще більшої концентрації на навчання та здобуття фундаментальних основ наук.

Цей день особливий і для тих, хто є цвітом нашої найкращої нації –одинадцятикласників, які вже скоро будуватимуть іншу країну, відроджуватимуть її з попелу. Прикро, що сьогодні замість вальсу лунає сирена, проте впевнений, що ви ще зустрінете свій схід сонця і станцюєте вальс Перемоги. Адже попереду у вас дорога у доросле  та самостійне життя, в якому – нові вершини та нові досягнення.

Висловлюю  слова вдячності педагогам за правильно підібраний підхід до кожного учня, за фундамент основ шкільної дружби, почуття колективу.Нехай і надалі ваші учні будуть талановиті, старанні і працьовиті.

Чимало старань, зусиль та натхнення у цей нелегкий навчальний рік вкладено і вами, дорогі батьки! Дякую вам за спільну подорож шкільною стежиною, за те, що змогли виховати гідне покоління, за допомогу і підтримку.

 

З повагою

директор Жашківської спеціалізованої школи №1

Олександр ЯРОШ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень