A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Розмовляймо англійською без помилок!

Дата: 11.03.2020 09:28
Кількість переглядів: 947

 Вивчення іноземної мови передбачає постійне вдосконалення та розширення горизонтів. Адже якщо людина прагне бути професіоналом своєї справи , то вона легко сприймає все нове та не боїться визнати свої помилки.

Саме з метою покращення навичок спілкування англійською, максимально наближеною до автентичної, до нас завітала  найкраща подруга нашої Еллісон Янг та волонтер Корпусу Миру Лора Олбрайт . Вчителі іноземних мов громади мали змогу поглибити свої знання про найпопулярніші і найсучасніші словники  Американського та Британського варіантів англійської мови та побачити, які найпоширеніші помилки допускають українці при перекладі слів та виразів. Неочікувано було побачити, що ми навіть не здогадувались про хибний переклад таких слів та фраз як : щоденник ( planner), писати контрольну(take a test), дискотека(club), грати в сніжки( have a snowball fight) та інші. Іноді нам заважає помилкова спорідненість слів: котедж( cottage) – це виявляється простий сільський будиночок, азіат(Asian)  - мігрант з Індії, котрий живе переважно в Британії, кавказький(Caucasian)  - це світлошкірий європеєць…

Майстерклас від Лори був дуже інформативним та надзвичайно цікавим. Адже педагоги отримали безцінні знання та поради, котрі допоможуть їм у подальшому навчально-виховному процесі. Тож, дякуємо нашим волонтерам Еллісон та Лорі за постійний професійний розвиток та позитивні емоції! З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень