A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Відкриті уроки вчителів ШМО природничих наук.

Дата: 24.11.2018 10:08
Кількість переглядів: 637

 

 

Сьогодні , у п’ятий день інноваційного тижня проведені уроки вчителями природничого циклу. 7-А клас урок-змагання з теми «Африка». Проводила урок вчитель географії Дуб О.П. Основною метою було узагальнити та систематизувати знання учнів, удосконалювати навички та вміння працювати з картами, робота в групах, формування стійкого пізнавального інтересу,  та особистої зацікавленості самостійною дослідницькою діяльністю. На уроці були використані прийоми  Приваблива Мета, «Асоціативний кущ». Команди змагалися у конкурсах « Упізнай дослідника», « Географічне лото», « Туристична реклама», « Математичний», « Африка в кросвордах», « Географічна мандрівка».

У підсумку всі команди справились зі своїми завданнями , а присутні гості  дізналися цікаві факти про найспекотніший  материк  планети.

 Учитель біології Колісник  Олена  Олексіївна провела нестандартний урок-подорож на тему: « Роль бактерій у природі та житті людини» у 6-Б класі. Діти  здійснили уявну подорож до країни бактерій, рухаючись за маршрутним листом з вказаними зупинками. Під час подорожі  відвідали кілька станцій де отримали новий багаж  знань. На  уроці панувала дружня  робоча атмосфера . Діти  з задоволенням розгадували ребуси, інтерактивні вправи з ресурсу Learning Apps., грали  ігри: « Біологічне  лото»  та «Гаряча картопля». Олена Олексіївна  не  тільки  показала свою майстерність , але й щиро та  відверто поділилися своїм досвідом.

На уроці  хімії  вчитель Кравченко Т.О. вчила учнів розпізнавати фізичні та хімічні явища на основі експериментів та, дослідів. Удосконалювали досвід роботи з хімічними речовинами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень