A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Загін ЮІР "СВІТЛОФОР" учасник Всеукраїнського проєкту Хештег-Марафон #SafetyChallenge

Дата: 17.06.2021 10:42
Кількість переглядів: 237

Хештег-Марафон #SafetyChallenge – це всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд - активістів з усієї України.

Нарешті дочекалися????, сьогодні 15 червня 2021 року були підведені підсумки Всеукраїнського змагання з правил дорожнього руху Хештег-Марафон #SafetyChallenge?#Love30. В прямому ефірі на ютуб каналі Ольга Дробышева назвала, що в змаганнях були зареєстровані 558 команд з різних куточків України ????????

Шість активних учасників нашої школи  з керівниками - заступником директора з виховної роботи Гричиною А.М. та успішним класним керівником Рибак В.Б. очолили амбітні плани та задуми молоді. Команда активно проводила навчання та серед однолітків та учнів молодших класів з особисто створених ігор та матеріалів з правил вивчення дорожнього руху.  Залучили і до співпраці керівництво міської громади в перспективному встановленні пандусу при вході до нашої школи. Тричі вчасно звітувалися перед організаторами проєкту .  І,  насамкінець, ми маємо позитивний класнючий досвід з безепеки дорожнього руху пішохода, велосипедиста , дорожньої абетки , за що й отримали подяку. 

Весь шкільний колектив щиро вітає команду і бажає позитивного дорожнього руху та подальших успіхів! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень