A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Екскурсія до Верховної Ради України

Дата: 05.06.2019 10:42
Кількість переглядів: 1772

За сприянням народного депутата Валентина Миколайовича Ничипоренка та ініціативи його помічника – Король Марії Зіновіївни лідери учнівського самоврядування Жашківської спеціалізованої школи №1 мали нагоду здійснити цікаву та пізнавальну екскурсію до Верховної Ради України. Учнів школи на ганку приємно зустрів сам Валентин Миколайович, побажавши позитивних вражень та гарного дня.

Пройшовши детальний та серйозний фейсконтроль, нас зустріла приємний екскурсовод. Дітям розповіли про особливості будівництва, оздоблення та планування приміщення Верховної Ради . А найбільше, напевно, всім сподобалося стати учасником ранкового пленарного засідання. Спостерігали як проходить голосування законопроектів, побачили знайомі обличчя політиків. А на завершення на дітвору чекав смачний обід у буфеті Верховної Ради України.

Адміністрація школи, батьківський комітет та лідери учнівського самоврядування щиро вдячні за підтримку народному депутату Валентину Миколайовичу Ничипоренку та його  помічнику – Марії Зіновіївні Король за небайдуже ставлення до інтересів молоді та їхнього розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень