A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

COVID-19 і дистанційне навчання.

Дата: 26.03.2020 12:03
Кількість переглядів: 633

Наша країна та й весь світ на сьогоднішній день переживає важкі часи пандемії COVID-19, тому варто ознайомитись з основними симтомами цього вірусу.

Основні симптоми коронавірусу - сухий кашель, температура і втома.

Вірус передається крапельним або, що набагато частіше, контактним шляхом. Вірус не здатний переміщатися, а є тільки в крапельках, які людина видихає при чханні або кашлі. Тому заразитись навіть від інфікованої людини не можна, але за умови дотримання безпечної дистанції (не менше 1,5 м).

На поверхні предметів вірус живе від 3-х годин до декількох днів. Відносно посилок з КНР, то ВООЗ не надавала ніяких обмежувальних рекомендацій, оскільки ризику зараження через посилки немає.

Групою ризику є літні люди, медпрацівники, люди, які мали прямий фізичний контакт з хворим, люди, які перебували в закритому приміщенні з хворим.

Діагностика даного захворювання можлива тільки за допомогою тест-системи. Це пов'язано з тим, що коронавірус має дуже схожі симптоми з ГРВІ, тому визначити його можуть тільки спеціальні тести. Також візьміть до уваги, що своєчасна діагностика допоможе вам вижити, особливо якщо ви нещодавно повернулися з країн, де зафіксовано поширення COVID-19.

МОЗ України також застерігає громадян від покупки "чарівних ліків від коронавірусу". Таких ліків не існує, а лікування відбувається, на даний момент, лише симптоматично.

Також в зв'язку із ситуацією, яка склалась в усьому світі, зросла кількість фейковий і абсурдних новин. Для моніторингу ситуації розповсюджень короноавірусу в Україні закликаємо вас користуватися офіційним сайтом МОЗ: http://covid19.com.ua/

Наша школа впроваджує у роботу інноваційні методи викладення матеріалу та його засвоєння: дистанційне навчання. Ще минулого року в школі були запроваджені електронні щоденники та журнали, що допомагають не лише учням, а й батькам, повністю контролювати рівень знань дітей та їх успішність. Нині ж учителі й учні мають змогу навчатися онлайн у зручний для себе час. Ця платформа дистанційного навчання допомагає дітям , не виходячи з дому та не порушуючи карантину, засвоювати шкільну програму.

Також ця платформа пропонує дітям статистику успішності, порівняльну характеристику оцінок та графік поточного оцінювання з кожного предмету. Важливим є те, що учні можуть у будь-який момент звернутись до вчителя, отримати консультацію з вивчених тем та допомогу в разі потреби.

Ми надіємось, що скоро знову всі зустрінемось у коридорах рідної школи! Тому, щоб пришвидшити цей момент залишайтесь вдома, дбайте про себе та рідних, не забувайте про самоосвіту і зміцнюйте  імунітет!

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+COVID101+2020_T1/about

 

Учениці 11-А класу Бондаренко Діана та Струсь Вікторія 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень