A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Олімпіада «Юних знавців Біблії»

Дата: 29.01.2020 12:40
Кількість переглядів: 964

25 січня 2020 року відбувся зональний етап Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». Конкурс проходив у приміщенні Бузівського закладу загальної середньої освіти, де учні Уманського, Маньківського, Жашківського районів та Бузівської ОТГ могли показати свої знання з Біблії. Метою цього заходу є підвищення інтересу школярів до Слова Божого, до вивчення курсів духовно-морального спрямування; виховання духовно багатої, національно свідомої особистості.

Близько 70 учнів 1-11 класів виявили бажання стати учасниками олімпіади, серед яких були й учні нашої школи: Андрущенко Олександр (5-В клас) та Вертелецька Міла (8-Б клас). Діти з консультантом, учителем «Основ християнської етики» Колодкіною Л.М. розробляли соціальні проекти за темою «Земля – Боже творіння», готували презентації своїх робіт.

Розпочалася олімпіада в актовій залі Бузівської загальноосвітньої школи з урочистостей та виконання гімну «Юних знавців Біблії». Організатори олімпіади зуміли створити піднесений настрій, атмосферу довіри між учасниками та членами журі. Для участі в інтерактивних іграх «знавці Біблії» об’єдналися у групи, що дало їм можливість згуртуватись і разом вболівати за команду. Діти проходили тест на знання Книги Книг, визначали духовні цінності за текстами зі Святого Письма, захищали свої проекти.

Організатори олімпіади попіклувалися, щоб дітям було весело. З цією метою у спортзалі учителі фізкультури провели цікаві змагання та ігри. Закінчилася зустріч піснями-руханками, визначенням переможців, і, на диво, врученням цікавих подарунків всім учасникам, консультантам і членам журі. Приємно відзначити, що учні нашої школи Андрущенко Олександр та Вертелецька Міла стали призерами олімпіади, посівши другі місця у своїх вікових категоріях.

Організатори конкурсу спонукали дітей і в подальшому поглиблювати свої знання з Біблії, пізнавати етично-моральні цінності, застосовувати вислови і приклади із Слова Божого для наслідування. Отож, всім, хто бажає стати учасником наступної Всеукраїнської олімпіади «Юних знавців Біблії», можна розпочинати вже сьогодні читати цікаві історії з Вічної Книги та пізнавати Божу премудрість.

Учитель християнської етики Колодкіна Леся Михайлівна 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень