A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

День 6 Зустрічаємо волонтера

Дата: 18.06.2019 13:07
Кількість переглядів: 732

Сьогодні наш табір поповнився ще одним волонтером – Пітером Лоу (Peter Lowe) із Чехії. Це – надзвичайна людина, котра відвідала більше 100 країн світу. Він народився у Великобританії, але вже 24 роки живе у Празі.

Діти ласкаво та гостинно зустріли містера Пітера у вишиванках,  аби якнайкраще презентувати нашу країну. На волонтера чекали цікаві ігри, презентації команд , проектів, табірної пісні та девізу…А він у свою чергу коротко розповів про Чехію та аргументував свій вибір жити у цій країні та займатися волонтерською діяльністю. Не забули ми і про завдання на сьогодні : проаналізувати тему дня  “Opportunity Analysis ( Аналіз можливостей) для подальшого удосконалення прототипу майбутнього мобільного додатку. Саме тоді кемпери дізналися багато корисної інформації, а зокрема, про Oohoзамінник пластиковим пляшкам з питною водою.

Ну і найприємніше, – наприкінці занять на всіх чекав святковий обід із національних страв, котрі дбайливо були приготовані матусями наших діток. Все було дуже смачно та весело! Чекаємо нових пригод!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень