A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Круглий стіл "Ми проти насильства у всіх його проявах"

Дата: 03.12.2021 14:17
Кількість переглядів: 188

03.12.2021 В Жашківській спеціалізованій школі 1 з поглибленим вивченням окремих предметів психологічною службою школи в рамках Акції "16 днів проти насильства" пройшов круглий стіл на тему: "Ми проти насильства у всіх його проявах" за участі інспектора СЮПВП Уманського РУПТУНП в Черкаські області Бакал Т. М. директор "Центру соціальної служби" Коваль І. С.

На даному заході обговорювали про фізичне, психологічне, економічне, домашнє насильство, розбирали в групах основні ознаки та прояви насильства, небезпечний вплив газлайтингу на психічне здоров'я людини. Дивилися соціальні ролики "Розірви коло насильства", "Ми - проти насильства", обговорювали та аналізували відео. Бакал Т. М. та Коваль І.С. провели вправу "Кульки", де учні писали про негативні емоції, що переживає жертва під час насильства, та проколювали їх для емоційного розвантаження.

З нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, подивилися відеоролик про дітей з обмеженими можливостями, та прокоментувати, що в сучасному суспільстві такі дітки також можуть бути жертвами насильства.

Підвели підсумки даного заходу "стіною підтримки" , де кожний з учнів прописував поради, як можна уникнути будь-який вид насильства.

Круглий стіл разом із запрошеними гостями, був насичений різноманітними вправами, учні змістовно та впевнено виражали свої думки, проявляли свої емоції. Такі заходи спонукають не мовчати про насильство, а повідомляти:

- на Національну "гарячу лінію", з питань запобіганню домашньому насильства, торгівлі людьми 0-800-500-335, або з мобільного 116-123 працює цілодобово

- на оперативну лінію Національної поліції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень