A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новітні підходи у викладанні англійської мови

Дата: 10.06.2019 14:22
Кількість переглядів: 376

Як кажуть, навчатися ніколи не пізно і немає межі досконалості. Саме тому Корпус Миру США (Peace Corps) та Посольство Америки ( America House) періодично організовують спільні навчання волонтерів та українських педагогів.

І ось такий  п’ятиденний тренінг «Новітні підходи у викладанні англійської мови» пройшов у Ірпіні з 3 по 7 червня. Учасники мали змогу взяти активну участь у обговоренні важливих питань «Викладання англійської мови як іноземної». Зокрема, удосконалювали методику викладання в парі (Team Teaching), аналізували особливості проведення різних типів літніх мовних таборів, ознайомилися із багатьма аспектами громадянської освіти у школі.

Особливу увагу було надано інклюзивній освіті. Адже саме розповіді діток з обмеженими можливостями довели, що навчання в школі є неодмінною складовою успішного майбутнього людини з особливими потребами.

Надзвичайно цікавими та корисними були заняття з практичних активностей та менеджменту класу на уроках англійської мови. Збагатили кругозір і тренінги з американської культури, адже одним із трьох завдань Peace Corps є пропагування культури США  в Україні.

Дякуємо організаторам за чудову можливість поспілкуватися з однодумцями та удосконалити свій постійний професійний розвиток.

 

Учитель англійської мови – Білянівська Л.А.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень