A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Звіт директора школи за 2018-2019 навчальний рік

Дата: 25.06.2019 15:22
Кількість переглядів: 1040

25 червня у актовій залі школи зібралися батьківський комітет, вчителі школи, представники з міського відділу освіти, щоб почути чого досягла, чим пишається та які успіхи має наша Жашківська спеціалізована школа№1 з поглибленим вивченням окремих предметів. Свої звіти представляли, доповнюючи виступ директора школи О.М. Яроша, заступники директора з навчально-виховної роботи О.П. Дуб та Л.М. Рудь, з виховної роботи А.М. Гричина. Також прозвітували про діяльність класів з інклюзивним навчанням  практичний психолог школи І.А. Мантачка та логопед Н.В. Колодій. Щодо раціонального використання коштів та цілього призначення спонсорської допомоги доповіла заступник директора з господарської частини - Л.В. Пига.

На базі школи працює ДЮКФП, директором якого є Д.В. Мазур.   Дмитро Володимирович представив до уваги аудиторії діяльність та досягнення спортивного клубу. 

Присутні  гості та працівники школи  визнали роботу директора Жашківської спеціалізованої школи№1 з поглибленим вивченям окремих предметів О.М. Яроша та директора ДЮКФП- Д.В. Мазура  вважати задовільною. Усі побажали надалі творчих злетів та успіхів задля процвітання відповідних навчальних закладів.  

 

Звіт директора та виступи можна переглянути за посиланням http://zhashkiv1.school.org.ua/publichna-informaciya-10-58-23-14-08-2018/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень