A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Школа -наш дім, огорожа потрібна їй.

Дата: 07.05.2020 16:38
Кількість переглядів: 990

"Праця не тільки там, де людина сіє хліб  або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу".  Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити нашим керівникам, спонсорам, людям, які відставивши безліч турбот та проблем, завжди приходять на допомогу Жашківській спеціалізованій школі № 1. Своєю працею, доброчинністю допомагають  зробити приміщення закладу  та її територію затишною, привітною та гостинною, а саме головне – безпечною.

Не так давно (січень-лютий 2020) за кошти батьків на території школи було часково встановлено систему відео нагляду, що посилює контроль за безпекою перебування на території школи. А сьогодні постало питання про встановлення огорожі по периметру території школи.

 За більш як сорок  років існування залізобетонної огорожі бетон в багатьох місцях зруйновано, деяких секцій майже немає. Крім того, така огорожа несе велику небезпеку для дітей при саморуйнуванні. За таких умов існує ризик потрапляння на її територію сторонніх осіб, домашніх тварин, птиці через що неможливе безпечне перебування дітей на вулиці під час ГПД та уроків фізкультури. Встановлення огорожі необхідно також для унеможливлення явищ, що відбуваються зараз: вигул собак, засмічення території,  пошкодження шкільного майна, вуличних тренажерів, міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

За підтримки міського голови І.Цибровського,  депутатського корпусу, начальника відділу освіти Жашківської міської ради В.Савицької було прийнято рішення про капітальний ремонт огорожі школи. На разі розпочаті будівельні роботи, які виконує ФОП О.М.Павленко.

Учні, батьки, учителі та керівництво школи щиро дякують за розуміння та підтримку керівництва , бажання зробити сучасну та безпечну огорожу для шкільного закладу та  поліпшення естетичного вигляду

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень