A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Творимо разом історію рідної школи.

Дата: 16.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 717

Все в житті починається із школи, учителя та його віри у своїх вихованців. В перспективі  наша школа готується відзначати 45 річчя відкриття своєї діяльності. В рамках цієї події протягом червня 2021 року  дирекція ,  педагогічний колектив та учні школи провели ряд заходів для підготовки матеріалів до  цієї події. Так  методичний осередок учителів суспільно - гуманітарного циклу розробив  план проведення круглого столу із ветеранами педагогічної праці нашої школи  та запросили їх на зустріч.   Понеділок , 14 червня  був насиченим днем для всіх учасників заходу..На 10 годин до конференц - зали  школи  завітали учителі - пенсіонери , ветерани педагогічної праці:Романюк З.О., Романюк Н.Д., Осадча В.П., Лементар Л.Т.,Женжірова Л.І.,Мотузко Г.О., Руденко А.В.Тут відбулося засідання круглого  столу на тему " Моє життя є частиною історії школи ".Привітно та з великою повагою до ветеранів праці зустрілалися  : директор школи Ярош О.М., його заступники  та учителі. На початку зустрічі учитель історії Любарська Ю. М. запропонувала вшанувати пам’ять учителів , які відійшли у вічність хвилиною мовчання. Цікаві були виступи  учасників зустрічі в яких оживала історія школи та відбувся обмін досвідом та ідеями щодо діяльності школи.

     Другою частиною нашого заходу була захоплююча екскурсія по сучасній  території школи та   оновлених класних кімнатах , яку цікаво та оригінально провів директор школи Ярош О.М.Всі гості з великим інтересом відкривали для себе Нову українську школу та іноваційні технології  , які  зараз використовують всі працюючі учителі відповідно  вимог сучасних  навчальних програм.

   З великим інтересом  наші гості дали інтервю учням 10 -х  класів , які стануть важливим  матеріалом до творення Книги памяті історії нашої школи.На завершення зустрічі учасники обмінялися враженнями , спогадами та теплими словами вдячності  учителям і дітям  про цінність важливої справи- збереження памяті про  історію школи  та покоління учителів, які були засновниками її діяльності.

Учитель історії та правознавства Ю.М. Любарська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень