A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Загін ЮДП "Патріот" отримав І місце в громаді

Дата: 18.06.2021 17:24
Кількість переглядів: 634

Сьогодні   літня червнева днина зібрала три покоління прихильників військової майстерності на просторах міського стадіону. Комплексні змагання «Юні друзі прикордонників», присвячених 30-й річниці прикордонних військ України,  пройшли в захоплюючій та дружній атмосфері. Цьогоріч нашу команду «Патріот» представляли учні 8-10 класів: Дачевський Максим (10-Б) – командир , Женжиров Арсен( 10-Б) – прапороносець, Міщанюк Денис(10-Б), Галбул Ангеліна(10-Б), Перевертень Вадим(10-В), Райченко Владислав(10-А),  Стецюк Аліна(9-Б), Палажчук Владислава(8-Б) та керівник команди , учитель предмету «Захист України» Приймак Володимир Юрійович. У результаті змістовних та насичених змагань наша команда отримала відзнаки:

І місце « Стройова підготовка»

І місце « Вогнева підготовка» ,   де захищали честь команди Райченко Владислав та Палажчук Владислава.

І місце «Вогнева естафета», команда оперативно та злагоджено справилася із поставленими задачами за трішки більше ніж одну хвилину.

ІІ місце Смуга перешкод»

ІІ місце «Кашовари» , які яскраво та феєрично представили учні 4-Б- Приймак Дарія та Кузічев Олександр , а також заслужені гармоністи України – Дрозденко Олександр та Маринчук Олександр.

У результаті трьох годин напружених та хвилюючих, відповідальних та змістовних змагань команда Жашківської спеціалізованої школи №1 «Патріот»  отримала І місце у загальному заліку  про що відзначена грамотою та дипломом, а восени захищатиме  честь громади в області.  Звичайно, ґрунтовну та професійну підготовку команди  відповідально здійснив учитель, що  закоханий у свою справу – військово-патріотичне виховання молоді – Приймак Володимир Юрійович. Саме його роботу було відзначено грамотою командуванням  Жашківського військового комісаріату.

Ми щиро вдячні нашим найактивнішим учням та групі підтримки, яка сьогодні була з командою «Патріот» - директор школи Ярош Олександр Миронович, заступник директора з виховної роботи – Гричина Алла Миколаївна, педагог організатор Якобчук Ярослав Петрович; кухар Кравець Оксана Петрівна , учитель Сливанчук Тетяна Михайлівна, гармоністи Олександр Дрозденко та Олександр Маринчук; батьки- Приймак Юлія, Кузічев Анатолій, родина Райченків та активісти 8-Б класу.

Отож усім бажаємо здоровя та щастя і боронити кордони лише мирної та звитяжної нашої України!

Слава Україні! Героям Слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень