A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Громадський звіт про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Жашківської спеціалізованої школи №1 «Школа Пізнання, Становлення, Успіху» на період до 2020р.

Дата: 14.12.2018 18:56
Кількість переглядів: 1107

Ось і завершився ще один  робочий день творчого вчителя. Але ж у   «справжнього», творчого вчителя  робота не закінчується ніколи. Він завжди в пошуку, в бажаннях пізнати нове та цікаво навчити своїх учнів.  От і сьогодні, 14 грудня 2018 року  весь колектив нашої школи разом з ініціативними та енергійними вихованцями радо зустрічали гостей, демонструючи свої інноваційні знання та вміння. На гостину до школи завітали: очільник Жашківської громади Ігор Андрійович Цибровський, заступник голови районної державної адміністрації Таїсія Анатоліївна Федоренко, представник народного депутата Валентина Ничипоренка Король Марія Зіновіївна,  начальник відділу освіти Жашківської  громади Валентина Миколаївна Савицька, голова батьківського комітету школи Бурлуцький Володимир Миколайович, очільники освітянської галузі Соколівської громади, директори міських шкіл, батьки.  Приємно,  що на наше запрошення відгукнулися та  порадували візитом друзі – колеги Монастирищенського ліцею «Ерудит», Стороженко Наталія  Анатоліївна.

   Зовсім недавно – два роки тому, молодому та ініціативному директору Жашківської спеціалізованої школи №1 Ярошу Олександру Мироновичу  довелося розробляти та запроваджувати в дію інновації освітніх технологій. Все нове завжди невідоме, невивчене, а іноді лячне. Але озброївшись сучасною літературою, промоніторивши потреби освітнього простору, колектив однодумців уклав Програму та Модель розвитку нашого інноваційного закладу- «Школи Пізнання, Становлення, Успіху»

 Для реалізації цієї програми придбано новітню техніку, обладнання, наочність. Проведено ґрунтовне навчання педагогів, вивчення нових форм та методів роботи. І, відповідно до плану реалізації обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Черкаської обласної ради від 07.10.2016  №9-2/VII та заходів Програми, проведено громадський звіт про хід реалізації цієї програми в стінах Жашківської спеціалізованої школи№1 з поглибленим вивченням окремих предметів.  До уваги наших гостей запропоновано ряд тематичних уроків з використанням інновацій, різноманітні майстер-класи творчих вчителів – Маковецької К. А., Сливанчук Т.М., Левченко В.С. . Гості нашої зустрічі стали активними учасниками колективної роботи за інтересами, де по завершенню кожен отримав подарунок, який створив сам. Цікавим та захоплюючим став сеанс одночасної гри в шахмати з неодноразовою призеркою, талановитою дівчинкою Дробот Кірою, ученицею 6-Б класу. Після майстер- класу на гостей та запрошених чекав екскурс по школі, уроки при відчинених дверях давали можливість споглядати за ходом реалізації освітнього процесу вчителями Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів.  Вражав і захоплював гостей ошатний та комфортно- затишний спортивний комплекс ДЮКФП, керівник якого Мазур Дмитро Володимирович провів змістовну екскурсію по залу. А на завершення директор школи О.М. Ярош у колі нашого майбутнього – щасливих дітей, провів підсумки – що ми мали, як прагнули більшого і чого досягли. Звісно, ми завжди будемо йти до висот, прагнути пізнати більше, спільно з вихованцями досягнути нового, як говорить  латинська мудрість Per aspera ad astra, що в перекладі означає «Крізь тяготи до зірок».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень