A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Обласні змагання Джура 2022

Дата: 01.06.2022 19:59
Кількість переглядів: 36

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді на засадах козацько-лицарських традицій, формування у них активної громадянської позиції та готовності до захисту України, відповідно до наказу департаменту освіти і науки Черкаської  обласної державної адміністрації  «Про проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» у нашій школі розпочата ґрунтовна підготовка до обласних змагань – ІІ етапу  зазначеної гри для роїв молодих козаків, старша вікова група  (15-17 років), роїв джур, середня вікова група (11-14 років) .

Цьогоріч, під час повномасштабної російсько-української війни, з міркувань безпеки учасників гри, переважна більшість конкурсів для роїв молодих козаків та джур відбуватиметься у онлайн-форматі. І от сьогодні, 1 червня,  два гамірливих рої «ОТАМАНИ» та «Нащадки отаманів» зібралися в залі для відкриття ігор та представлення роїв.  Обласних джур вітали Таборова старшина  та організатори і керівники Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій . Зустріч пройшла, як завжди, -  в теплій та дружній , патріотично налаштованій атмосфері. Все буде Україна!  

А ще цього дня на джур чекало цікаве та життєво-пізнавальне навчання теорії та практики медичних знань . Саме ці знання джури продовжать закріплювати і завтра , щоб надалі випробувати себе у вікторині «Рятівник» . Але знання медичної допомоги , як кажуть , за плечима не носити, і варто пам’ятати все життя!

                           Керівник роїв «ОТАМАНИ» та «Нащадки отаманів» заступник директора з виховної роботи  Алла  Миколаївна Гричина 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень