A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Зустріч волонтера-експерта

Дата: 27.02.2020 20:01
Кількість переглядів: 1091

Питання організації харчування в умовах державної шкільної їдальні   завжди займає разюче і болюче місце в системі діяльності керівника школи.  За останні роки в закладі розроблені комплексно-цільові заходи направлені на покращення діяльності  організації  розвитку харчування учнів.

Одним із них є участь у проекті «UA-CHERSTUDY», який направлений на допомогу в створенні обіднього меню в шкільній їдальні з наявними ресурсами та персоналом. Служба старших експертів — громадська організація, яка з 1983 року відправляє спеціалістів для реалізації проектів та передачі досвіду в інші країни на волонтерських засадах. Спiвзасновниками SES є Федеральний союз нiмецької промисловостi, Федеральне об'єднання союзiв роботодавцiв Нiмеччини, Торгово-промислова палата Нiмеччини, Центральний союз ремiсникiв Нiмеччини.  За особистим зверненням директора школи  О.М. Яроша таку допомогу запропонував надати волонтер SES-експерт Карл- Хейнс Вестенхофер.

Карл - Хейнс Вестенхофер за національністю німець, який має  досвід в діяльності організації їдалень та ресторанів, об’єктів масового харчування. На Україні експерта щиро зустріли перекладач, учитель німецької мови Габро Сергій Васильович та директор Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивчення окремих предметів Ярош Олександр Миронович. Наступного ж дня Карл – Хейнс почав  знайомитися та детально вивчати систему організації діяльності харчоблоку нашої школи з метою покращення меню учасників освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень