A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Створи проект своєї Мрії

Дата: 18.10.2019 21:28
Кількість переглядів: 1428

А у вас є мрія?!..  Кожна людина має мрію. Вона маленька чи велика, буденна чи масштабна. І ми всі прагнемо здійснення мрії. А що для цього робимо? Які кроки, дії наближають вас до мрії?..

Команда нашої школи «Переможці» , яка уже вдруге бере участь у Всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну»,  теж має мрію. В її змісті, візії – прагнення зробити життя в рідному місті Жашків комфортним, амбітним. А ще переконати українців, що наше місто найкраще!

Отож, саме мрія стала головною рушійною силою  у розробці проекту «Промоції Жашківщини» , в основі якого – створення мультимедійної школи, що  за допомогою ютуб - каналу буде просувати інформацію про рідне містечко. Упродовж чотирьох днів команда плідно вивчала, досліджувала особливості, етапи  в  розробці проекту. Десять учнів з 7 по 11 клас,  уважно слухаючи лекції ігротехніків, помилялися та вчилися ,   продумували всі деталі бізнес плану , проектного менеджменту, розширювали свій емоційний інтелект. Щодня, презентуючи проект у освітньому кластері перед аудиторією, команда розширювала навички промови та вдосконалювала проект -  «Мультимедійна школа. Промоції Жашківщини». Як наслідок – активні лідери у набиранні відповідної  кількості балів,  першість у кластерах  і  на кінець - суперфіналісти серед 26 команд України. Шість  амбітних та впевнених команд з Хмельницького, Запоріжжя, Мелітополя, Рівного, Новоград-Волинського і Жашкова  виборюють суперприз – командне  навчання за кордоном. Капітан команди Бондаренко Діана та Струсь Вікторія доклали максимум зусиль під час пітчингу проектів перед професійним журі економістів, бізнесменів, політологів, експертів, журналістів, які були суворими та допитливими, відстежуючи всі деталі проектної роботи.  Нажаль, команда «Переможці» не виборола головний приз, але здобула величезний досвід роботи в команді при створенні проектів. А ще , відтепер ім’я місто Жашків  прозвучало на всю Україну серед молоді, бізнесу; життям нашого краю цікавляться і бажають познайомитися ближче!

P.S .  Команда «Переможці» щиро дякує за «Проектні уроки»  ігротехнікам  - Денису Козлову і Марині Козловій   та тьютеру табору «Движок» - Івану, а також  за пізнавальну екскурсію  по Києву  гіду -  Сергію Івановичу та усім-усім організаторам чудового Всеукраїнського  пізнавально-освітнього проекту  «Відкривай Україну»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень