A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Фінал Першості Черкаської області з баскетболу серед школярів

Дата: 18.03.2019 22:53
Кількість переглядів: 1162

17 березня відбувся фінальний етап Першості Черкаської області з баскетболу серед школярів, у якому взяли участь шість команд – переможців зонального етапу, серед них команда дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1, що представляла Жашківську ОТГ.

У результаті жеребкування команди було поділено на дві підгрупи, переможці яких мали змагатися за 1-2 місце, а команди, що вибороли другі місця в підгрупах, розігрували третє призове місце. Перша гра «Жашків» - «Черкаси» закінчилася, на жаль, поразкою жашківчан з рахунком 43:58. У другій грі наші баскетболістки здолали команду Тальнівської ОТГ з рахунком 65:10, виборовши можливість змагатися за третє місце. Гра «Жашків» - «Кам’янка» завершилася яскравою перемогою жашківської команди з рахунком 67:18.

У результаті команда баскетболісток Жашківської спеціалізованої школи №1 здобула третє місце в Першості Черкаської області з баскетболу серед школярів.

Незважаючи на юний вік та непростий переїзд, наші спортсменки Мельниченко Анна (9-Б), Король Катерина (10-Б), Склярук Вікторія (9-В), Білоус Анастасія (9-Б), Кирилюк Каріна (9-Б), Ільченко Олександра (9-Б), Харевська Лілія (9-Б), Троїцька Дар’я (9-Б), Чуднівець Анастасія (8-В), Рябоконь Діана (7-Б), Бабій Діана (7-А), Данилевич Ілона (7-А), Бондаренко Валерія (8-В) проявили справжній спортивний характер та волю до перемоги.

Наполегливі тренування, віра у свої сили та командний дух обов’язково допоможуть здобути нашим спортсменкам ще не одну перемогу!

 

Ви – наша гордість! Пишаємося Вами!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень