A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

День школи у Соколівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Соколівської сільської ради

Дата: 28.02.2019 23:19
Кількість переглядів: 1443

На пагорбі, серед вічнозелених дерев розмістилася ошатна та оновлена красуня школа. Цей навчальний заклад завжди відрізнявся з-поміж інших, талановитими вчителями та здібними учнями, успішними випускниками.
28 лютого 2019 року адміністрацію нашої школи запрошено до Соколівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів на заходи з нагоди Дня школи.

Дирекція та колектив школи зустріли нас привітно та гостинно. Школа живе учнями, уроками та різноманітними заходами. Нас запрошено було на уроки молодшої та старшої школи.

Учитель першого класу Дереневич Алла Олексіївна продемонструвала різноманітні форми інноваційної ігрової діяльності за темою «Транспорт. Види транспорту» в НУШ.

Патріотичні цінності та любов до матері і неньки-України формує на уроках української літератури у семикласників вчитель Антонюк Наталія Вікторівна. Ми відвідали лише два із10 запропонованих уроків, але уже помітили творчий, оригінальний підхід до освітньої діяльності у школі.

Цікавими та захоплюючими були майстер-класиз виготовлення браслета зі стрічок, виготовлення різноманітних оригінальних виробів із паперової лози, створення ляльки- мотанки «Травничка». А на завершення на всіх чекав захоплюючий концерт талановитої дітвори – вихованців Соколівського навчального закладу.

Адміністрація Жашківської спеціалізованої школи№1 щиро вдячна за запрошення і хочемо відзначити, що колектив Соколівського опорного закладу ЗСО на чолі з директором Дем’янчук В.В. – це колектив творчих однодумців, які виховують та навчають, створюють комфорт і затишок у стінах школи для дітвори Соколівської громади. Ми бажаємо їм подальшого творчого процвітання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень