A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання тренерів FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE

30 жовтня у місті Київ, STEM school INVENTOR відбулося навчання тренерів FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE. Марія Абрамчук, ведуча фокус-груп, лектор у рамках власної тренінгової студії, провела майстер клас з командоутворення. Не менш цікаву лекцію прочитала Катерина Козулько, керівник відділу логістичної компанії System GROUP. Івент-менеджер програми FIRST, Голубєва Юлія, ознайомила з програмою FLL EXPLORE та темою сезону "ДОСТАВКА ОБ'ЄДНУЄ". Тренери розробляли  в командах проєкти, демонстрували та фідбек. Тренерам Левченко Вікторії Сергіївні та Барабанчук Оксані Вікторівні були вручені сертифікати.

12:06 01.11.2021

Хелловінське бінго

Привиди, відьми, чорні коти, будинки з примарами… незважаючи на моторошний відтінок цих слів – Helloween  – це чудова нагода на уроках англійської мови дізнатися більше про культуру англомовного світу. Helloween Bingo (Хелловінське бінго) – відмінна гра для вивчення лексики та розвитку навичок  аудіювання. Action Songs (Екшн-пісні) – чудова вправа для розминки, навчання та виконання інструкцій. Helloween  може стати чудовим навчальним інструментом, оскільки у ньому є багато дивовижних та дивних слів. Такий урок відволіче учнів від підручників та подарує їм «страшенне задоволення».

11:16 01.11.2021

Екскурсія в м.Умань

Учні 3-В класу побували в м. Умані і відвідали унікальний парк динозаврів. Це єдиний парк в Україні, в якому представлені «живі» динозаври всіх періодів та герої відомих світових кінострічок. На дітей  чекав не просто огляд динозаврів, а справжня подорож на машині часу. Своєрідна мандрівка усіма періодами Мезозойської ери: тріасовим, юрським, крейдяним. У парку ми побачили понад 60 експонатів реальний розмірів.Всі  вони справді немов живі!. Відчуття залишилися  просто приголомшливі!

13:55 25.10.2021

Формула молекули води

Учні 2-В класу  вивчають цікаву програму Науково-педагогічного проєкту  "Інтелект України". Так, цими днями на уроці "Я Пізнаю Світ", діти вивчали молекулу води з розділу «Хімія». Дітям було цікаво доводити, що вода складається з двох атомів Гідрогену і одного атому Оксигену. Вивели «формулу»  молекули води Н2О. До закінчення другого класу діти мають засвоїти десять хімічних елементів таблиці Менделєєва. Я вірю в те, що їм це вдасться.

12:49 25.10.2021

Аплікація з осіннього листя

Учні 2-В класу дуже полюбляють творити з осіннім листям картини навколишнього світу. Дуже сподобалась дітям робота по створенню осінньої лисички. А ще ми всі разом вивчили вірш Ліни Костенко Де ти,літо, поділось...Куди подалось?Осінь, ось вона, осінь!  Осінь, ось вона, ось!  Осінь брами свої замикала вночі, Погубила у небі журавлині ключі.

12:44 25.10.2021

День хліба у 3-В класі

Хліб чесно вчіться здобувати, Умійте й крихту шанувати _ З дитинства мати науча... Крізь все життя нам дзвонить колос, Крізь всі літа нам чути голос І матері, і сівача.

12:12 24.10.2021

Участь в конкурсі «Абетка харчування»

Учні 2-В класу (Інтелект України) до Дня кухаря брали участь в конкурсі «Абетка харчування» на тему «Харчування майбутнього». В ході підготовки до конкурсу, учні більше дізналися, що овочі та фрукти – це незамінне джерело вітамінів та мікроелементів. Завдяки цим складовим овочів і фруктів зміцнюється імунітет, відбувається процес кровотворення, забезпечується діяльність всіх органів та систем людського організму. Учні нашого класу бажають всім здоров’я і закликають вживати тільки здорову їжу. 

13:03 23.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень