A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Ой, який цікавий світ навколо!

Учні 2-Г класу під час вивчення теми "Все про все" інтегрованого курсу "Я досліджую світ" з цікавістю та уважністю досліджували хробачків. З'ясували, що це дуже корисна істота, яка живе, рухається, харчується, насичує землю киснем, розпушує її. Другокласники навіть не здогадувались, що у цій істоті  голови не існує, а ось куди рухається, там і буде початок. Ой, який цікавий світ навколо! 

16:02 19.04.2024

Наші права - щасливе дитинство!

За участю курсантки  Навчально-наукового інституту №1 Національної академії внутрішніх справ, колишньої випускниці нашого ліцею Аріанни Маляр для учнів 4-Б та 4-В класів була проведена виховна година  на тему «Наші права - щасливе дитинство». Під час зустрічі учні дізналися про  можливості, які необхідні для їх розвитку, формування та зрілості. Обговорили питання права дітей, як елементу людської особистості та закріпили отриману інформацію іграми, де здобувачі освіти змогли помислити, зрозуміти права дітей краще і навіть мали можливість створити власні права.

22:10 12.04.2024

Математика - справа розуму!

 Кожен може стати справжнім математиком, а допоможуть йому у цьому знання з математики, яку  без сумніву, люблять здобувачі освіти. Учні 2-Б класу граючи в гру "Упіймай частку" пригадали та закріпили знання з вивчення таблиці множення і ділення на 2 та 3. Гра допомогла покращити в здобувачів освіти  обчислювальні навички, логічне мислення, наполегливість та розвивала в дітей увагу.

20:36 12.04.2024

Учні 2-Г класу відкривали таємниці Всесвіту

Серію інтегрованих уроків підготувала і провела учителька початкових класів, класний керівник 2-Г класу І.В.Бегека. Другокласники з цікавістю  досліджували, що там є у Всесвіті, який він, чим цікавий, як досліджують науковці Всесвіт у наш час... Також багато таємниць відкрили учні для себе про Космос. Зокрема, що це є нескінченний простір, в якому  знаходяться небесні тіла, комети, метеорити, зірки, планети. І зрештою: яка наша планета Земля, як ми до неї ставимося, які тваринки  проживають  з нами?.. Цікаво було пізнавати світ і створювати Всесвіт в малюнках, аплікаціях, виробах...

19:23 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень