A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Правила дорожні має знати кожен!

Учні 7-Б класу на годині спілкування подивилися відео з цікавою інформацією і порадами від інспекторів дорожнього руху. Повторили групи дорожніх знаків. Охарактеризували різні ситуації на дорогах з власного досвіду, які  могли спричинити аварії. В формі гри повторили правила безпечного руху для пішохода.

15:09 19.05.2023

"Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі..."

Вишиванка – символ Батьківщини, Дзеркало народної душі, В колисанці купані хвилини, Світло і тривоги у вірші. Вишиванка – дитинча кирпате, Що квітки звиває в перепліт, Материнські ласки, усміх тата, Прадідів пророчий заповіт.          У День вишиванки  учні 4- В класу святково, радісно, з вірою у краще майбутнє, як справжні маленькі нащадки козацького роду продовжували знайомитися з відродженням обрядових звичаїв і традицій нашого народу, згадали історією виникнення свята.  Вишиванки в сучасній Україні розширювали знання про традицію застосування і призначення української вишиванки.  Наш захід сприяв розвитку інтересу до національних звичаїв та обрядів і викликав  почуття національної гордості та пошани традиціям власного народу.

15:01 19.05.2023

Вишивка - перлина України

    Для українців вишивка - не просто одяг, а щось дуже особисте, рідне, святе. Це наша історія, давнє мистецтво, душа народу.... "І які б модні тренди не додавались до сучасної вишиванки, вона не перестане оберігати культурну спадщину предків та бути генетичним кодом української нації", - так вважають учні 8-В класу.  Ми з вами усі - українці, яких об'єднує у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишивки.

14:33 19.05.2023

Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди.

Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди. Сьогодні  для учнів 5-А класу  класним керівником Бурлакою Світланою Іванівною було організовано захід "Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди"      Класний керівник  з вихованцями  поглибили  знання учнів про правила дорожнього руху; повторили  основні правила пішоходів, велосипедистів, мотоциклістів, пасажирів.  Учні ознайомилися  з правилами переходу дороги за несприятливих умов.  

14:24 19.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень