A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 2-Г класу навчаються бачити і дарувати красу оточуючим

"Як хочеться нам, люди,  жити, радіти сонцю і весні,  і мирним небом дорожити, до школи без тривог ходити!". Де, як не на уроках мистецтва ми отримуємо позитивні емоції. Я - учитель, намагаюся навчити дітей різних технік мистецтва: малювання долоньками та пальчиками, торцювання, техніці рваного паперу тощо. За допомогою різного матеріалу -  паперу, вати, ватних дисків та паличок, круп діти вчаться бачити і дарувати красу тим, хто поруч. Все це є поштовхом для розвитку уяви, індивідуальності та прояву ініціативи.

16:03 24.04.2024

ЗЕМЛЯ - НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ! БЕРЕЖІМО ЇЇ!

Планета Земля – наш спільний дім! Вона красива і неповторна! Проте доволі часто людина своєю нерозумною, необдуманою діяльністю призводить до виникнення серйозних екологічних проблем. Ми всі повинні дбати про природу Землі, щоб зберегти її для прийдешніх поколінь! Учні 1-Г класу разом з класним керівником та вихователем ГПД розглянули проблеми, які загрожують нашій планеті, озвучили побажання для Землі. Першокласники міркували та дійшли висновку, що Земля – наш спільний дім, який потрібно оберігати і кожен із нас повинен турбуватися про неї. Дякуємо усім нашим захисникам за можливість жити та творити!

22:30 22.04.2024

Скіфи - воїни

  Скіфи - войовничі кочові племена, що мешкали у VII—III ст. до н. е. на землях сучасної України від Дунаю до Дону, всю цю територію Геродот називав Велика Скіфія. .Скіфи, чи не одні з перших, застосували способи та прийоми психічної атаки. Чудово проявили себе у скіфо-перській війні. Загалом, скіфська армія увійшла в історію як одна з найпотужніших та найефективніших свого часу.   В рамках тижня історії: "Національна ідея в контексті історії України" був проведений захід в 6-В класі на тему "Скіфи - воїни", на якому діти замислилися над тим, яким є сучасний герой України, адже істинний герой відрізняється простотою звичаїв і ніжністю почуттів в мирний час, мужністю і хоробрість в бою і полум'яною любов'ю до Батьківщини. Саме такими і являться скіфи-воїни. Діти дізналися, якими були скіфи в бою, як перемогли перського царя Дарія І, яку тактику використовували при обороні та нападі.   Українці - потомки тих самих скіфів, які готові дати відсіч будь-якому ворогу-завойовнику.      

17:37 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень