A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Оголошення

Дата: від до Скинути

Інформаційна сесія для навчання за кордоном в американскому університеті

Інформаційна сесія про навчання в університеті США (які кроки зробити, з чого почати, важливі речі, які потрібно знати про вищу освіту США, ресурси). Також інформація про життя студентів та студентських закладів у США.

19:40 26.09.2019

П'ятнадцятеро школярів прагнуть змінити світ

"П'ятнадцятеро школярів прагнуть змінити світ. Та велике починається з малого. От і вони розпочинають з добрих справ. Приміром, намагаються допомагати мешканцям стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування, серед яких багато літніх самотніх людей із вадами здоров'я.         Допомогти цим людям, що потребують нашої підтримки можеш і ти! Прийди на благодійну ярмарку та придбай виготовлені цими школярами солодощі чи прикраси. На виручені з продажу кошти буде придбано необхідні продукти харчування та речі для підопічних терцентру. Не будь байдужим! Ти не знаєш, що чекає тебе завтра!       Благодійна ярмарок відбудеться 25.04.19 о 10:00 у Жашківській спеціалізованій школі №1."      

06:57 24.04.2019

Творча зустріч із Павлом Полончуком

Павло Полончук - виконавець і композитор -  запрошує на творчу зустріч, що відбудеться 19 квітня о 15:00 в Жашківській центральній бібліотечній системі. В програмі твори сучасної фортепіанної музики (живий звук), власні композиції, твори Еріка Саті, Енніо Моріконе та ін.., спілкування з музикантом. Організатори: відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму, Жашківська дитяча музична школа та Жашківська центральна районна бібліотека.

21:21 16.04.2019

Відкрита Першість Жашківської громади із шахів

2 лютого 2019 року в приміщенні Жашківської центральної районної бібліотеки відбудеться відкрита Першість Жашківської громади із шахів. Запрошуються усі бажаючі. Реєстрація учасників з 9:00 до 9:45, початок змагань о 10:00. Прохання до учасників, у кого є шаховий інвентар, взяти на змагання!

18:45 30.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень