A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Сторінка психологічної служби

Дата: від до Скинути

Безпека дітей у цифровому простору.

Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Цифрове середовище, зокрема інтернет, сьогодні є не лише важливим джерелом інформації, але й способом комунікації, який нівелює перепони для спілкування. Через глобальний вплив COVID-19, в умовах воєнних дій і збройних конфліктів в Україні  діти проводять дедалі більше часу в інтернеті.

15:52 01.11.2022

Урок доброти "Щаслива лапа"

В рамках благодійного фонду Happy Paw "Щаслива лапа" Був проведений "Урок доброти" на індивідуальному  корекційному занятті з учнями. Переглядали відеоролик  щодо толерантного ставлення до тварин "Подарунок", слухали аудіо  казку "Дворняжка".

20:25 09.10.2022

Психологічна допомога в умовах воєнного стану.

    В Жашківській спеціалізованій  школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів діє кабінет психологічної служби, працівники Мантачка Ірина Анатоліївна та Кравченко Анна Святославівна надають психологічну допомогу, індивідуальні та групові консультування для учасників освітнього процесу в умовах воєнних дій і збройних конфліктів. Також в закладі продовжує функціонувати конфіденційна електронна "Скринька довіри". psychological.1trust.box@gmail.com.

16:02 17.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень