"Секрети бутербродної майстерності" Літня школа. Технології.
Дата: 17.06.2025 09:23
Кількість переглядів: 20
Проста, зручна, швидка в приготуванні і, найголовніше, смачна та різноманітна закуска — це бутерброд. Ми часто сприймаємо його як щось буденне: хліб із ковбасою, і все. Але виявляється, існує справжнє «бутербродне» мистецтво! Воно передбачає гармонію форми та змісту, відповідність інгредієнтів і навіть креативність подачі.
Бутерброди бувають різні — відкриті, закриті, гарячі, канапе тощо. Єдиним обов’язковим компонентом є шматок хліба, а от начинка може бути будь-якою: м’ясо, ковбаса, риба, сир, овочі, фрукти, зелень, салат, соуси, гірчиця, сметана — все залежить від фантазії.
Учні 5-В класу на практиці дослідили різновиди бутербродів і спробували свої сили у створенні справжніх кулінарних шедеврів. Було цікаво, пізнавально і дуже смачно!