A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

2-А клас на Міжнародному фестивалі алюзій SHEБАЧЕННЯ 2024

Дата: 18.05.2024 13:33
Кількість переглядів: 363

Фото без опису
     Навчання, олімпіади, конкурси... для нас немає нічого неможливого. Все це нові вершини. Але часом хочеться видихнути і просто відчути себе добре.
2-А зробив це в приємній компанії  — разом із Кобзарем на Міжнародному фестивалі алюзій SHEбачення, який проводився з нагоди 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
     Мета фестивалю полягала у поглибленні розуміння та інтерпретації творчості Тараса Шевченка через створення та відтворення різноманітних алюзій та образів у сучасному світі.
     Учні нашого класу подали заявку на фестиваль та надіслали свої творчі роботи. П’ятьох учасників відзначено дипломами: Якобчука Яна, Висоцьку Мар’яну, Стогній Єлизавету, Савчука Єгора, Коберник Софію.
     Їхня участь сприяла неповторній атмосфері заходу та розкрила нові творчі горизонти. Зусилля дітей заслуговують на визнання та пошану, адже їх виступ був виразний та оригінальний. 
    Участь у фестивалі є лише початком нових досягнень,  символом зв’язку поколінь, доказом того, що спадщина Шевченка актуальна й нині, що вона живе в наших серцях та творчих душах. Пишаємось здобутками наших дітей! Нехай їх завжди обирає натхнення, а творчі пошуки приносять ще більше радості та визнання!

Класний керівник 2-А класу Р.В.Вегера

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень