A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Заходи в межах "Місяця обізнаності про ментальне здоров'я"

Дата: 29.05.2024 14:27
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

В межах  «Місяця обізнаності про ментальне здоров’я», який відзначається протягом травня 2024 року та Всеукраїнської програми  ментальне здоров’я «Ти як?» - ініціативи першої леді України Олени Зеленської психологічною   службою Жашківського ліцею №1 28.05.2024 року із здобувачами освіти  продовжено другий та третій урок перегляду третьої та четвертої серій освітнього серіалу  «Ден і Рора проти корпорації С»  з питань психічного здоров’я здобувачів освіти 7 – 11 класів для сприяння формуванню культури піклування про ментальне здоров’я, розуміння та надання інструментів, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.

Під час уроку, після перегляду третьої серії учні ознайомилися із поняттям «панічна атака»,  причиною її виникнення та симптомами. Обговорили  алгоритм виконання вправи «Як допомогти при панічній атаці?» та проробили її.

         Після перегляду четвертої серії освітнього серіалу  «Ден і Рора проти корпорації С» ознайомилися із поняттям «стрес»,  його видами, ознаками та відчуттями. Застосували практики заземлення. Після  завершення спонукали учнів до короткого обговорення та рефлексії: вільного обміну думками  та  безоцінне ставлення до висловлювань однолітків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень