A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Вітаємо наших переможців ІІ обласного етапу військово-патріотичної гри "Джура"

Дата: 19.06.2024 15:13
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Ось і добігла до завершення змістовно насичена, патріотично спрямована обласна гра «Сокіл»(«Джура») – 2024 . Гра базується на реаліях сучасного військового життя та містить різноманітні елементи фізичної підготовки, тактичного мислення, першої допомоги, вогневої підготовки та інших навичок, необхідних для справжніх захисників України. Цього річ обласна гра відбулася у ІІ тури. У  період з 3 по 6 червня – онлайн. Джури Жашківські «ОТАМАНИ»  отримали такі відзнаки  на етапах гри "Джура-Захисник" - 3 місце "Відун" – 3 місце "Черкащина – місце сили" 3 місце  «Діяльність куреня» та «Книга звитяг» 3 місце. І у загальному заліку усіх етапів  увійшли у п’ятірку кращих роїв області.А це 37 роїв-переможців, або призерів І (районного, міського) етапу гри "Джура"- 19 роїв старшої вікової групи та 18 - середньої, 296 джур з усієї Черкащини!

ІІ етап ІІ туру відбувся наживо,  у місті Черкаси на базі Черкаської санаторної школи 18 червня 2024 року. Рій «Жашківські ОТАМАНИ» у 2024 році на обласному етапі представляли такі джури:

Білянівський Ярослав Володимирович;

 Гричина Євген Віталійович;

 Бегека Юлія Вадимівна;

 Даценко Владислав Олександрович;

 Джурило Дмитрій Вікторович;

 Мазурок Діана Юріївна;

 Мілещенко Крістіна Михайлівна;

 Михайлюта Олександр Олександрович;

Впродовж дня юні джури пройшли випробування на залікових етапах:

«Впоряд»;«Стрільба з пневматичної гвинтівки»;«Туристсько – спортивна смуга перешкод»«Пластун»; «Метання гранати»

 Взяли участь у обов’язкових етапах:

 «Розбирання та складання АК-47», за участі військовослужбовців та  «Рятівник».

 А ще відвідали цікаві локації: Мінна небезпека, Психосоціальна підтримка від Товариства Червоного Хреста та Патріотичний музей АТО.

Протягом дня  вихованці рою Жашківські «ОТАМАНИ» (керівник Бондаренко Максим Валерійович, виховники Гричина Алла Миколаївна, Якобчук Ярослав  Петрович ) пройшли п’ять залікових етапів та отримали перше місце у «Пластун»,  та четверті місця у таких змаганнях «Впоряд»; «Стрільба з пневматичної гвинтівки»;«Туристсько – спортивна смуга перешкод» «Метання гранати» а  у командному заліку юні патріоти вибороли  почесне четверте місце!

Вітаємо наших переможців II обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), які з гідністю та честю показали себе у змаганнях та вкотре довели, що наша молодь знаходиться на вірному шляху розвитку тієї рушійної сили, яка вже змінила і в подальшому буде змінювати країну і хід її історії! Бажаємо  нашим джурам нездоланності духу, козацького гарту! Хай міцніє у серцях любов до рідної української землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень