A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Нова сходинка для джур рою Жашківські «ОТАМАНИ»

Дата: 03.06.2024 15:31
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Сьогодні, 03.06 розпочався І тур обласного етапу гри Сокіл «Джура». Організаторами гри є Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації та Черкаський обласний Центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді ім. Павла Наконечного Черкаської обласної ради.

Учасників обласного етапу гри «Джура» привітали начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій ДАНИЛЕВСЬКИЙ, директорка Центру Юлія КРІТ, отаман гри Віктор ШЕВЧУК. Команда мала змогу приєднатися до урочистого відкриття онлайн, дізнатися умови проведення та ознайомитися з командами.

Учасниками гри «Джура» є 18 роїв середньої та 19 роїв старшої вікових груп закладів освіти Черкащини. Через війну та технічні причини нам не вдалося почути настанову від наших  виховників джур – Захисників Олександра Овчаренка, Романа Надточія, Олега Кравченка, які мужньо боронять кордон та суверенітет країни. Всі разом підтримали їх особливим жестом для кожного, поклавши руку на серце.

Говорячи про конкурси, І тур обласного етапу розпочався вікториною «Рятівник». Вікторина спрямована на перевірку знань тактичної медицини. Загальний час проходження становив 15 хвилин і тільки всі разом, єдиною командою, підтримуючи один одного нам вдалося відповісти на всі питання. Перший етап зустрів нас цікавими питаннями та випробовуванням для команди. Попереду ще не одна вікторина, в якій ми зможемо продемонструвати свої знання та вміння. 

Дякуємо за науку!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень