A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА - 2024

Дата: 31.05.2024 15:36
Кількість переглядів: 1398

Фото без опису

Ось і добіг до завершення ще один воєнний навчальний рік 2023-2024 року. Сповнені вірою в Україну та славлячи усіх і кожного Героя України, ЗСУ, сьогодні на шкільному подвір’ї зібралися усі випускники Жашківського ліцею №1 – учні дев’ятих та одинадцятих класів зі своїми вчителями та батьками. Щемливо радісне та сповнене позитивних емоцій свято. Яскраві вишиванки, немов метелики випускники, стривожені та щасливі батьки – це свято підсумків і вдячності, віри у майбутнє та сумне прощання…

На свято зі шкільного порогу провели батьки  випускників під барвистими вишитими рушниками. Директор ліцею – Олександр Миронович Ярош щиро привітав випускників, батьків та учителів, щиро подякував за підтримку великої шкільної родини  Звучали вітальні слова та відзнаки, нагородження від шанованих гостей – міського голови Цибровського Ігоря Андрійовича, нашого учителя та ветерана російсько-української війни Приймака Володимира Юрійовича. Трепетно ніжні слова-побажання прозвучали від імені перших вчителів із вуст Дикої Світлани Григорівни. Слова вдячності вчителям та усьому колективу ліцею, а також запашний коровай від батьків випускників – Царук Тетяни Володимирівни та Тарасюка Віталія Івановича. Ну і звичайно, окрасою свята стали танцювальні композиції від випускників та вихованців шкільного танцювального колективу під керівництвом Громової Тетяни Яківни.

Що ж, любі наші випускники, хай лине останнього вальсу ніжна мелодія в небеса! Легкої дороги Вам! Віри в себе! Мирного життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень