A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Вітаємо переможців професійних конкурсів!

Дата: 22.05.2024 15:53
Кількість переглядів: 556

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Для  впровадження засад Нової української школи, електронних освітніх ресурсів у викладання навчальних дисциплін,  популяризацію інноваційних здобутків згідно з вимогами сучасних педагогічних та інформаційно-цифрових технологій  на базі КНЗ „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради  проведено  обласну виставку-конкурс «Нова українська школа Черкащини» та  конкурс на кращий електронний освітній ресурс. За результатами проведених заходів:

  1. Відзначено РУДЬ Людмилу Миколаївну, заступника директора з навчально-виховної роботи Жашківського ліцею № 1 Жашківської міської ради Черкаської області, за методичну розробку „У подиху рідного слова...“ як лауреата обласної виставки-конкурсу «Нова українська школа Черкащини» (Диплом ІІІ ступеня) за  упровадження засад Нової української школи   та популяризацію інноваційних здобутків на міжнародному та всеукраїнському рівнях.
  2. Відзначено за І місце  в обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс ГОНТАР Тамілу Володимирівну, вихователя групи продовженого дня Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області за цифровий ресурс із «Інформатика. 5 клас НУШ. Алгоритми та програми для роботи з графікою (для дітей з особливими освітніми потребами)»ГОНТАР Тамілу Володимирівну, ЛОМАЧИНСЬКУ Тетяну Василівну, учителів Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області, за електронний посібник «Як маленькій людині допомогти великій планеті»; ПРИШЛЮК Аллу Василівну, учителя початкових класів Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області, за електронний посібник «Мистецтво реклами».
  3. Відзначено за  ІІ місце    в обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс ГАЙДАЙ Галину Володимирівну, учителя початкових класів Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області, за вебсайт «Підсумуємо. Українська мова та читання, 4 клас»; МАРТИСЕНКО Тетяну Данилівну, учителя початкових класів Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області за електронний посібник «Рух на велосипеді»; ДИКУ Світлану Григорівну, учителя початкових класів Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради Черкаської області за вебсайт «Україна на карті Європи».

Дякуємо колегам за чудові результати! Бажаємо сил, наснаги, творчої енергії на шляху зростання педагогічної майстерності! Пишаємося вами!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень