A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Обери професію правильно!

Дата: 20.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 195

20 березня 2023 року викладачем кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Національного університету біоресурсів і природокористування України Масаловичем Юрієм Степановичем було проведено профорієнтаційну роботу з випускниками Жашківського ліцею №1.

Учні із зацікавленістю переглянули фільм https://nubip.edu.ua/structure/fvm про університет, ознайомилися з магістерськими програмами, а також основними напрямами діяльності університету, перевагами навчання та переліком спеціальностей. Були роздані буклети про університет, факультет, інформацію про правила прийому на 2023рік. Факультет ветеринарної медицини НУБіП України здійснює підготовку фахівців за напрямом “Ветеринарна медицина” для агропромислового комплексу України. Нині навчання проводиться за освітнім ступенем “Магістр”. На факультеті навчається понад 1300 студентів.Факультет ветеринарної медициниє науково-методичним центром з питань ветеринарної освіти для навчальних закладів цього профілю в Україні. На його базі регулярно проходять засідання Навчально-методичної комісії Мінагрополітики України зі спеціальності “Ветеринарна медицина”, наукові та науково-практичні конференції, симпозіуми, зустрічі національного та міжнародного характеру

Школярів найбільше зацікавили можливості навчання за державним замовленням, проходження виробничої практики за кордоном, паралельного навчання в університетах інших країн та наявності умов для творчого розвитку та працевлаштування.Обговорювалися особливості вступної кампанії цього року та визначені шляхи співпраці для інформування та залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень