A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

З 09 лютого по 15 березня 2024 року проходив цикл патріотичних онлайн-гутірок для роїв середньої і старшої вікових груп Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «ДЖУРА»

Дата: 19.03.2024 16:43
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

З 09 лютого по 15 березня 2024 року проходив цикл патріотичних онлайн-гутірок для роїв середньої і старшої вікових груп Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл «ДЖУРА», організований Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради. До них долучилися  і джури рою Жашківські «ОТАМАНИ».

Проведені гутірки були на різноманітні теми. Починаючи від тем про історію Черкащини, відомих гетьманів, її особливі місця, закінчуючи темою про молодіжні гуртки та зібрання молоді в ХХ столітті. Надзвичайно цікаво було дізнатися детальніше про рідні нам місця, а також почути нову для себе інформацію.

Такі заходи розвивають дух патріотизму та національну єдність учасників. Тестування після завершення циклу онлайн-гутірок дало змогу закріпити весь матеріал, який був нами засвоєний, та вміння працювати в команді, допомагати один одному, вичерпувати конфлікти та і  загалом бути однією командою.

Ми будемо і надалі приймати участь в подібних заходах, адже вони є надзвичайно важливі для виховання духу національного патріотизму. За активну участь у циклі гутірок джури рою Жашківські «ОТАМАНИ» нагороджені дипломами Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.

Ми дякуємо адміністрації та працівникам обласного Центру туризму та краєзнавства за організацію змістовних та цікавих навчань, які сприяють розширенню знань та світогляду наших джур.

Джури рою «Жашківські ОТАМАНИ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень