A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Долаємо кордони та відстань за допомогою англійської!

Дата: 20.05.2020 09:20
Кількість переглядів: 677

Для спілкування не існують кордони та величезні відстані.  Навіть іноземна мова стає  тим містком, який поєднує далекі континенти. Так, 19 травня конференція zoom, організована вчителем англійської мови Білянівською Людмилою Анатоліївною для вчителів-учасників Teachers` English Club with Allison, продемонструвала на скільки важливим є спілкування з носієм мови та друзями, які прагнуть досягти однієї мети.

На цій онлайн зустрічі волонтер Корпусу Миру Еллісон Янг, котра у зв’язку з поширенням коронавірусу була змушена повернутися до США в штат Каліфорнія місто Еллей, та вчителі нащої школи в дружній та невимушеній атмосфері провели цікавий урок англійської мови. Окрім практичного повторення уже вивченого раніше, учасники зустрічі обмінялися думками про дистанційне навчання та дізналися детальніше про карантинні заходи в Штатах та те, як організоване навчання там. Крім того домовилися про реєстрацію на новий курс із опанування англійської. Еллісон залюбки погодилась надалі мати такі онлайн зустрічі і допомагати вчителям професійно та творчо вдосконалюватись.

Обговоривши подальші плани та пожартувавши, всі учасники конференції висловили подяку Еллісон та найкращі побажання і сподівання на подальші зустрічі не тільки віртуально, а й наживо. Адже Україна, Жашків і наша школа , як каже Еллісон, стали для неї рідними  і вона щиро вірить, шо незабаром повернеться. А ми з нетерпінням чекатимемо цієї зустрічі.

Отож, розмовляймо англійською, адже це красиво і корисно!      

 

Вчитель англійської мови - Білянівська Л.А.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень