A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Жашківська спеціалізована школа №1
з поглибленим вивченням окремих предметів
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

COVID-19 і дистанційне навчання.

Наша країна та й весь світ на сьогоднішній день переживає важкі часи пандемії COVID-19, тому варто ознайомитись з основними симтомами цього вірусу.

12:03 26.03.2020

Черпайте ДОСТОВІРНУ інформацію

Перелік інформаційних ресурсів, за якими можна отримати достовірну оперативну інформацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію:

21:30 18.03.2020

Навчання під час карантину на  електронному сервісі E-schools

ДО УВАГИ УЧНІВ 1-11 -Х КЛАСІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ! Із метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про установлення з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантину, із забороною відвідування закладів освіти її здобувачами.

10:30 16.03.2020

П’ять речей про коронавірус, які потрібно знати батькам: роз’яснення МОН та МОЗ

5 основних речей, які мають знати батьки про коронавірусну інфекцію COVID-19 та про те, як реагувати, щоб убезпечити свою родину від хвороби. Про це розповідають Міністерство освіти і науки України разом з Міністерством охорони здоров’я сьогодні, 12 березня 2020 року.

21:27 15.03.2020

Майстер-клас від Карла-Хейнса Вестенхофера для шкільних кухарів Жашківської громади

Ось і завершується час перебування SES- експерта  у Жашківській спеціалізованій школі №1. Багато що із пропозицій взято до уваги, враховано у технології приготування страв для школярів. 11 та 12 березня  2020 року  на базі харчоблоку школи, з ініціативи директора школи Яроша Олександра Мироновича організовано  практичне навчання та  майстер-клас, популяризація діяльності шеф-кухаря Карла-Хейнса  Вестенхофера. Упродовж двох днів  працівники шкільних їдалень  Жашківської громади   мали можливість:  пройти професійне навчання і здобути нові навики в професії, познайомитися з справжнім професіоналом SES-експертом шеф –кухарем  Карлом-Хейнс Вестенхофер, у веселій атмосфері покращити кухарські навики, поділитися досвідом та разом знайти шляхи у вирішенні спільних проблем. Адже  збалансоване і здорове харчування в дитячі роки – запорука загального стану здоров’я у подальшому житті. Тому на  кухарях  лежить велика відповідальність і ми всі її відчуваємо і усвідомлюємо. Шеф-кухар неодноразово наголошує, що  маємо працювати в ідеальній чистоті, дотримуватись всіх санітарних вимог, пильно стежити за терміном придатності продуктів. А ще складність у роботі жінки-кухаря : пів справи – приготувати їжу,  інші пів справи – її подати, нагодувати дітвору, видихнути і почати готуватись до наступної подачі їжі. І тут, на думку європейського кухаря потрібно підійти дещо індивідуально і професійніше у зміні техніки , меню, особистого відношення.

16:17 12.03.2020

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень