A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

З досвіду роботи учителя початкових класів: Прихід весни

     Весна – це пора року, коли природа прокидається після зимового сну. Все навколо оживає, розквітає, наповнюється ароматами та звуками. Це час, коли можна втішатися красою природи, теплом сонця.      Учні 4 - Г класу, насолоджувались свіжим весняним повітрям, співом птахів, першими квітами на прогулянці. Виготовляли аплікації  весняних квітів та прикрасили декораціями  класну кімнату, аби створити та відчути справжній прихід весни.      Вона дарує нам тепло і сонячне світло,  приносить нам радість і гарний настрій, дарує нам нове життя.      Давайте ж разом зустрінемо весну і порадіємо її приходу!

18:54 15.03.2024

З досвіду роботи учителя початкових класів: учні 4-Б класу досліджували корисні продукти

  Здорова їжа - це не тільки  модно, а й корисно. Харчування впливає на весь наш організм, причому різні продукти мають різний вплив. Корисна їжа допомагає краще мислити та запам’ятовувати, дає сили на спорт та ігри і навіть впливає на настрій. А ще корисна їжа — це твоє здоров’я зараз і в майбутньому.  В чому більше каротину: в моркві чи гарбузі, чим корисний домашній  йогурт? Ці та інші запитання досліджували учні 4- Б класу в межах вивчення інтегрованого курсу "Я досліджую світ".

09:10 15.03.2024

З досвіду роботи учителя початкових класів: Козацькому роду нема переводу

   "Ми - нащадки козацького роду!" Саме під таким гаслом та на дану тематику  відбулася серія інтегрованих уроків у 4-В класі, учні якого навчаються за програмою науково-педагогічного проєкту "Інтелект України".

10:08 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень