A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Вода - життя, а чиста вода - основа здоров`я

 Щорічно 22 березня людство відзначає Всесвітній день води, запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993році. Адже протягом минулого року українці особливо відчули цінність води – чистої та безпечної, доступної кожному, оскільки військові дії багатьох позбавили базового права людини – права на питну воду. З нагоди цього свята з здобувачами освіти 2-Б класу  вихователем групи продовженого дня Тамілою Володимирівною Гонтар було проведено виховну годину ”Вода - життя, а чиста вода - основа здоров`я“. На якій школярі підвищили рівень обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціонально використовувати водні ресурси, що сприятиме підвищенню рівня економіки і соціального добробуту. Також здобувачі освіти ознайомились з цікавими фактами про воду склали пам`ятку "Краплинка життя", складали прислів`я та приказки про воду. 

17:28 22.03.2024

З досвіду роботи учителя початкових класів: учні 4-В класу разом з учителем Тетяною Савчук вивчають, досдіджують, знаходять...

Вивчаємо, досліджуємо, знаходимо...   Саме під таким девізом відбуваються уроки інтегрованого курсу "Я пізнаю світ" (географія) у 4-В класі, учні якого навчаються за програмою науково-педагогічного проєкту "Інтелект України".

09:31 22.03.2024

Учні 2-Г класу поринули у казковий світ

  Недаремо кажуть" Казка вчить, як на світі жить". Сьогодні і ми з 2-Г класом побували вкотре  у світі казок. За допомогою вікторин пригадували авторські, народні. Пазли допомогли згадати героїв та назву казок. А ляльковий театр дав можливість відтворити події  та відчути багато позитивних емоцій. Вчилися на казочках буди добрими, ввічливими, щедрими. 

15:43 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень