На користь апетиту школярів
У період зимових канікул адміністрацією школи, відповідальним за харчування учнів школи, медичним працівником було проведено спільні навчання із працівниками харчоблоку шкільної їдальні з питань реалізації гігієни , санітарії та покращення якості харчування здобувачів освіти Жашківської спеціалізованої школи №1. Наприкінці тижня був проведений узагальнюючий залік, під час якого стало зрозумілим, що рівень фахової майстерності слухачів дійсно став більш вищим, а в деяких питання потребує самоосвіти та покращення. Але ж вдосконаленню та підвищенню фахового рівня працівників харчоблоку немає меж…
Щоб мати позитивний імідж шкільного харчування, варто не лише дотримуватися санітарних норм під час приготування їжі, виконувати закупівлю продуктів лише у сертифікованих операторів, покращити матеріально-технічну базу їдалень, а й висувати кваліфіковані вимоги до персоналу, працівників шкільної їдальні.