A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Малюю для душі, дарую позитив дітворі!

Дата: 10.09.2020 10:47
Кількість переглядів: 600

Проходячи рекреаціями першого поверху, відразу впалає у вічі  дивовижна картинна галерея.  Створила ці роботи та оформила рекреацію коридору  учитель початкових класів Савчук Тетяна Олексіївна.

  « Таке заняття для мене — це своєрідний психологічний ритуал. Тож я малюю, коли потребую цього і маю на це час. Ідеально, якщо я вдома сама, тоді вмикаю спокійну музику і починаю розмальовувати. Часом у голові багато думок, я дозволяю їм там побути, а потім вони помалу зникають. Тоді я починаю отримувати насолоду від процесу.  У кожній роботі сплелися   й думки,  спогади про моїх вихованців.  Саме під час карантину я неабияк сумувала за ними і всю любов до них  перекладала у роботу », - розповідає Тетяна Олексіївна.  

Розфарбування по номерам - це відносно новий вид творчості. З його допомогою можна розслабитися і отримати задоволення від процесу малювання за номерами на полотні, подібно до ефекту від картини розмальовки анти-стрес. Спокійна копітка робота над своїм творчим світом, якому потрібно давати вихід в улюблене хобі.

Ми всі щиро вдячні Тетяні Олексіївні за творчі роботи та бажання і можливість поділитися ними!  За створення у стінах рідної школи домашнього затишку, атмосфери позитиву та задоволення.

                                     Заступник директора з виховної роботи А. М. Гричина  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень