A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Обговорено важливі питання діяльності учителя в наступному навчальному році

Дата: 22.06.2022 14:25
Кількість переглядів: 351

    Відповідно до Річного плану роботи на 2021-2022 навчальний рік відбулись засідання кафедр учителів природничої, технологічної, мистецької, мовно-літературної, історичної, іншомовної освітніх галузей та галузі "Фізична культура" Жашківської спеціалізованої школи №1, на яких обговорено важливі питання навчально-виховного процесу на 2022-2023 навчальний рік. Зокрема, в межах кафедр  учителі ділились досвідом своїх професійних напрацювань, впровадження нових методичних прийомів та психологічних практик з формування позитивної особистості.

 Також обговорювались питання організації дистанційного навчання, особливості впровадження інклюзивного навчання, було наголошено на необхідності впровадження освітніх інновацій в практику роботи вчителя та проведення самоаналізу уроку з метою підвищення його професійної майстерності.

 Детально педагогічні працівники опрацювали рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, які з 01.09.2022  здобуватимуть освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти та попередньо визначено систему оцінювання, форму якого буде затверджено на найближчому засіданні педагогічної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень