A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

ЧИТАЄМО РАЗОМ! ЧИТАЄМО ВГОЛОС!

Дата: 05.02.2020 15:04
Кількість переглядів: 1061

Вже більш як десять років у різних країнах світу відзначається день читання вголос. Учні нашої школи також долучилися до цієї дати:  обираючи книжку на свій смак, знайшовши найцікавіший епізод у відповідній віковій аудиторії, просто читають вголос. Отож, сьогодні упродовж дня читали всі- старші та менші, учителі та учні, хлопчики та дівчата…  

Свято спрямоване на те, щоб спонукати молоде покоління до читання книжки вголос разом із другом або друзями, обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного. В цілому, свято має надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою.

Поринути в цікавий світ книги допомагає дітям виразне читання твору. Сьогодні учні 5-А класу ознайомилися з прийомами навчання читати виразно ,

виразно читали оповідання Євгена Гуцала "Вуста землі", у якому письменник змалював цілу галерею типових народних характерів .

“Ми живемо в сучасному світі в добу технологій, які дуже стрімко розвиваються та захоплюють усі сфери нашого життя. Як часто ми бачимо дитину, яка не відриває очей від екрана смартфона чи планшета – у парку, в кафе, у дворі біля дому, у транспорті і т. д. Читаючи більше книжок, діти отримують шанс відкрити для себе нові ідеї та цілі світи, про існування яких вони навіть не здогадувалися”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень