A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Наукова школа.

Дата: 22.01.2020 15:42
Кількість переглядів: 569

21січня в рамках роботи наукової школи Христинівщини юні манівці Жашківської ОТГ відвідали Верхняцький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №1-ліцей". Захід який ми відвідали проводився  викладацьким складом НУБіП України.

  В програмі заходу ми почули виступ Кваші Сергія Миколайовича, доктора економічних наук, професора, академіка Національної академії аграрних наук, проректора з навчальної і виховної роботи НУБіП України. Відвідали секції  компютерних  наук, технічних наук, біології, тваринництва, економіки та суспільно-гуманітарної.

Цікаву лекцію провів Валерій Броварський – д. с.-г. н., професор кафедри конярства і бджільництва НУБіП України, який проінформував школярів про наукові розробки кафедри з питань біології розмноження бджіл, сучасних технологій репродукції племінного матеріалу, останніх розробок, що стосуються одержання, оцінки якості, первинної обробки та зберігання бджолиного обніжжя та перги. Наголосив на потребі  молодих спеціалістів у галузі бджільництва.  Ознайомилися з  гуманітарним та фінансовими професіями. Дізналися «Як досягти успіху та зробити життя затишним» ,про це   розповів Калуга Володимир Федорович –доктор філософських наук, професор кафедри міжнародних відносин та гуманітарних дисциплін.
    Під час зустрічі викладачі також  розповіли про перспективи навчання та отримання диплома НУБіП України, про переваги компактного розташування учбового містечка, матеріальну базу та умови вступу до університету. Присутніх зацікавила інформація про стажування за кордоном, можливості навчання за програмою подвійних дипломів, умови проживання в гуртожитках та організацію дозвілля студентів. Підтримав розповідь яскравий та пізнавальний ролик про університет.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень