A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Подарунки для розвитку та покращення навичок медіаграмотності учнів

Дата: 18.05.2020 15:55
Кількість переглядів: 450

Незважаючи на період карантину, сьогодні до нашої школи завітали гості.  І, як завжди, не з пустими руками, а щирими і так потрібними подарунками. Оскільки наша школа стала учасником Міжнародного проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», а обов’язковою умовою проведення занять з учнями є наявність мультимедійного обладнання,  то подарунки, особисто вручені міським головою та   депутатами міської ради,  стали дуже доречні.

 Наш освітній заклад систематично поновлюється якісними та вкрай необхідними технічними засобами навчання. Значна частина класів, кабінетів уже має необхідні мультимедійні засоби. А сьогодні до Жашківської спеціалізованої школи №1 було передано 3 плазмові телевізори та 3 ноутбуки, що стало черговим кроком до забезпечення закладу технікою необхідною для освітнього процесу.  Кошти на згадану техніку були виділені депутатами Аллою Васькевич, Олександром Бондаренком та Миколою Кльоцом із депутатських фондів бюджету Жашківської громади. Підтримав бажання дирекції закладу поповнити матеріально-технічну базу і міський голова Ігор Цибровський. Отож, уже у вересні, наші школярі разом з учителями-наставниками зможуть інноваційно та по-сучасному підійти до вивчення таких предметів як іноземна мова, історія, технології та ефективного впровадження проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Лишилося лише подолати карантинні обмеження та відновити традиційний освітній процес.

Адміністрація школи, учителі, учні, батьки вкотре не втомлюються щиро дякувати депутатському корпусу та міському голові за постійну турботу та опіку нашим закладом.

Щиро бажаємо Вам матеріального благополуччя та фінансового процвітання!

https://zhashkivska-gromada.gov.ua/news/1589557414/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень