A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Майстер-клас від Карла-Хейнса Вестенхофера для шкільних кухарів Жашківської громади

Дата: 02.04.2020 09:00
Кількість переглядів: 1388

Ось і завершується час перебування SES- експерта  у Жашківській спеціалізованій школі №1. Багато що із пропозицій взято до уваги, враховано у технології приготування страв для школярів. 11 та 12 березня  2020 року  на базі харчоблоку школи, з ініціативи директора школи Яроша Олександра Мироновича організовано  практичне навчання та  майстер-клас, популяризація діяльності шеф-кухаря Карла-Хейнса  Вестенхофера. Упродовж двох днів  працівники шкільних їдалень  Жашківської громади   мали можливість:  пройти професійне навчання і здобути нові навики в професії, познайомитися з справжнім професіоналом SES-експертом шеф –кухарем  Карлом-Хейнс Вестенхофер, у веселій атмосфері покращити кухарські навики, поділитися досвідом та разом знайти шляхи у вирішенні спільних проблем. Адже  збалансоване і здорове харчування в дитячі роки – запорука загального стану здоров’я у подальшому житті. Тому на  кухарях  лежить велика відповідальність і ми всі її відчуваємо і усвідомлюємо. Шеф-кухар неодноразово наголошує, що  маємо працювати в ідеальній чистоті, дотримуватись всіх санітарних вимог, пильно стежити за терміном придатності продуктів. А ще складність у роботі жінки-кухаря : пів справи – приготувати їжу,  інші пів справи – її подати, нагодувати дітвору, видихнути і почати готуватись до наступної подачі їжі. І тут, на думку європейського кухаря потрібно підійти дещо індивідуально і професійніше у зміні техніки , меню, особистого відношення.

 Щодня кухарі спостерігали за майстер-класом від SES- експерта  Карла-Хейнса  Вестенхофера у приготуванні таких страв як : болоньєз з пастою, кльоцики з бульйоном, а також  запропоновано  технологію приготування найрізноманітніших видів соусів, які можна подавати до будь-яких гарнірів з шкільного меню.   Після приготування – дегустація у веселій та невимушеній атмосфері. Карл із задоволенням дав відповіді на усі  запитання  присутніх.

 Досвід співпраці з таким харизматичним літнім чоловіком, шеф-кухарем Карлом- Хейнс Вестенхофером  надовго залишить у нашій свідомості прагнення до позитивних змін, бажання впроваджувати його поради у харчування як і дорослих так і дітей шкільного віку  .

 Отож, не бійтеся змін, все що нове потрібно поступово досліджувати  та впроваджувати, цим самим рухаючись до позитивних змін.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень