A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Визначення вмісту вітаміну С в соках промислового і власного виробництва методом йодометрії.

Дата: 16.06.2022 16:40
Кількість переглядів: 28

Під час проведення експерименту було виготовлено свіжі соки з черешні та апельсину й продіагностовано методом йодометрії, за допомогою датчиків цифрової лабораторії «Ейнштейн». Також метою проєкту було перевірка вмісту вітаміну С у соках промислового виробництва «Сандора», «Наш сік», «Біола», «Соки України», «Jaffa».

Найбільший вміст вітаміну спостерігався у соках свіжевиготовлених та «Біола», «Наш сік» та “Jaffa” .

Також був порівняний вміст вітаміну у банановому нектарі, апельсиновому, черешневому та яблучних соках.

Найбільше вітаміну С виявилося у апельсиновому та яблучних соках, у черешневому його було менше і майже відсутній у банановому.

Діти цікаво та смачно провели час експериментуючи та смакуючи напоями та фруктами!

Керівник дослідної роботи Наталія Анатоліївна Ященко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень