A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Day 10 GoCamp !!!Чекаємо нових зустрічей наступного року!

Дата: 24.06.2019 17:31
Кількість переглядів: 1011

Мабуть, кожен знає, що довгожданні цікаві події душе швидко минають! І ось так , здавалося б , миттєво завершився наш мовний табір GoCampNew Explores -2019”. Діти презентували свої фінальні відео-реклами прототипів надзвичайних мобільних додатків. Було так приємно спостерігати за їхніми емоціями задоволення від успішно виконаного завдання. Сподіваємось, що кемпери  удосконалили знання англійської мови, поспілкувавшись одразу з трьома волонтерами , отримали массу позитивних емоцій від ігор та квестів, а головне – здружилися та навчились співпрацювати один з одним.

Цього фінального дня діти за традицією організували святковий обід із улюблених страв. Але перед тим відбулась церемонія нагородження усіх учасників табору яскравими сертифікатами.

Наш волонтер Peter Lowe також отримав пам’ятний сувенір на згадку про Жашків та Україну. Він був зворушений до сліз і дякував за гостинність та щирі приємні враження і знайомства.

Особливі слова вдячності хочеться адресувати кожному: і дітям, і вчителям, і помічникам-старшокласникам, і волонтерам, директору та організації GoGlobal. Без вас вcього цього не відбулося!

До зустрічі наступного року!!! Let`s GoCamp!!!

 

Учитель англійської мови – Білянівська Л.А.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень