A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Громадський звіт про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Жашківської спеціалізованої школи №1 «Школа Пізнання, Становлення, Успіху» на період до 2020р.

Дата: 07.12.2019 20:00
Кількість переглядів: 1503

Ось і завершився ще один успішний рік за програмою «Інноваційні школи Черкащини».  Сьогодні, 6 грудня 2019 року відбувся черговий громадський звіт в рамках програми «Інноваційні школи Черкащини».

На гостину до школи завітали:головний спеціаліст відділу освіти Жашківської міської ради Коломієць Валентина Анатоліївна, методист відділу освіти Чеботар Лідія Олексіївна, директорка ЗЗСО №4 Бабій Олена Олександрівна, директорка ЗЗСО №5 Сухоносова Наталія Петрівна, педагог-організатор ЗЗСО №5 Турченюк Лариса Павлівна, колеги Монастирищенського ліцею «Ерудит» на чолі з директоркою ліцею  Стороженко Наталія  Анатоліївна.

 

В рамках зустрічі  учителі, батьки, гості, учні  відвідали науковий пікнік, переглянули відео про інновації в школі та святковий концерт.

Яскравим акордом було проведення наукового пікніка, де всі зацікавлені учні, педагоги та гості закладу мали можливість побачити якісні реакції на визначення йонів, пташку рівноваги, вулкан з аспірином, пляшку з кульками, акваігри, фізику в дитячих іграшках,  зігнуті картонні смужки в потоці повітря тощо. Провели аналіз видихуваного повітря та якісні реакції на  вуглекислий газ. Побачили проростання  насінин різних видів рослин. Розгадували ребуси, філворди, цікаві задачі із сірниками ( паличками), складали зображення  тварин за допомогою геометричних фігур, вирішували тести з англійської мови за допомогою QR-code.

У рамках звіту продемонстровано відео про інноваційні зміни внавчальному закладі.

На завершення гостям було запропоновано святковий концерт, який показав  розвиток творчих здібностей, мистецьких талантів у наших учнів  «Повір у себе – досягнеш успіху».  Ведучими свята стали чудові декламатори – Бондаренко Діана (11-А) та Кобзар Максим (10-А). Майстерні танці: «Рідний клас», «Амено», «А ми українці», «Подяка вчителю» - професійна хореографічна постановка  керівника зразкового хореографічного колективу «Веселка» Громової   Тетяни Яківни. Жвавими та мелодійними були музичні номери вокального гуртка «Bel Canto» під керівництвом педагога організатора  Якобчука Ярослава Петровича. Своїм співом радували:  Пономаренко Вероніка (9-Б) «Посміхнись»,  Скінтей Каріна (9-Б) «Вітальна»,  Дацюк Дарія та Петросян Карина «Рушник вишиваний» , Мура Анна (2-Г) «Я малюю».

У день Збройних сил України привітали всіх  хто боронить цілісність та Суверенітет України, згадали і про тих,  хто залишив життя в ім’я миру  на нашій землі.  Серед них і наш земляк , випускник школи Кравченко Віталій. Пам'ять про нього та вдячність вшанували хвилиною мовчання.  Бажання та готовність навчатися військової справи , свій військовий вишкіл  в стройовій продемонстрували випускники, вихованці гуртка «Сокіл»(«Джура») під керівництвом вчителя Приймака Володимира Юрійовича.

Успіхи та перемоги вихованців школи на спортивній арені  було висвітлено на святі  у відео-звіті змагань з футболу, баскетболу, волейболу, тенісу та легкої атлетики «Тренуйсь та перемагай» .

 

А щоб свято було змістовним  та приємним для глядачів своїх творчих зусиль  у підготовці доклали талановиті педагоги та їхні вихованці : Нарчинська Наталія Василівна ( 1-Б ), Герасимчук Тетяна Миколаївна ( 1-В), Загарія Марія Петрівна(2-Б), педагог -організатор  Якобчук Ярослав Петрович, заступник директора з виховної роботи Гричина Алла Миколаївна. 

 

Особливі слова подяки вчителям,які долучилися до проведення пікніка фізики,(Богач Т.В.,  Міщанюк О.К.) біології, (Ященко Н.А., Колісник О.О.) хімії, (Кравченко Т.О.) математики (Дикій Т.В., Ігнатовій Т.В., Рогівській Т.С.,) англійської мови (Білянівській Л.А., Рибак В.Б., Гацанюк О.В., Оверчук О.П., Едісон Янг), майстер-клас з виготовлення подарункової ляльки мотанки (керівникам гуртків Шевчук Л.В та Яковець О.В.), керівнику гуртка "Ерудит" (заступнику директора з методичної роботи Рябоконь Л.Г.) та їхнім вихованцям за чудову роботу.

 

Отож, творчий колектив вчителів Жашківської спеціалізованої школи№1 повірив у себе, своїх талановитих учнів, що й дало прекрасний результат – успіх у справі, розвиток талантів та здібностей,  натхнення для подальших звершень!

 

Дякуємо педагогам, учням, батькам за пророблену роботу.

 

PS.   Під час громадського звіту було продемонстровано відео БО БФ "Воля".

Матеріал підготовлений в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприянням Європейського Союзу, який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та "Європейською правдою".

Над матеріалом працювали: керівник проекту/головний редактор Анна Слуцька та журналісти: Надія Захаренко, Оксана Берднікова, Ольга Тодосійчук

 

Педагоги, учні та батьки  школи щиро дякують Анні Слуцькій та її творчому колективу за підготовлене відео.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень