A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Вивчатимемо іноземні мови по-новому!

Спільними зусиллями наша школа отримала надзвичайно гарну можливість приймати волонтера Корпусу Миру - Allison Young. Allison є громадянкою Сполучених Штатів Америки. Упродовж двох років вона буде співпрацювати з вчителями та учнями школи. Її мета - це покращення рівня знань англійської мови, міжкультурний обмін та розвиток громади. Учні школи радісно та привітно зустріли гостю та вже продемонстрували свої знання у спілкуванні з Alison.

13:28 26.10.2018

Музика рідного дому

"Музика рідного дому"  саме під такою назвою сьогодні проведено родинне свято у 4-А класі . У актовій залі школі класовод Бесараб Ольга Яківна закликала велику та дружню родину прислухатися до рідного, налаштуватися на добро та позитив, що йдуть з рідного дому. Діти співали пісень, виконували музичні та танцювальні композиції, програвали сценки, які неодноразово бачили у рідному домі.  А на завершення свята діти-голуб’ята  принесли у кожну родину звістку: кому багатства на роки, кому вдячність від дітей, кому колиску з немовлям ...

13:16 25.10.2018

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо команду нашої школи з перемогою в змаганнях з легкої атлетики серед команд закладів загальної середньої освіти Жашківської міської громади. В особистих заліках наші спортсмени  отримали найвищі  результати та нагороджені грамотами та медалями  відділу освіти: Бондаренко Діана - І місце з бігу в довжину на дистанції 800 м та срибків у довдину з місця; 

16:26 23.10.2018

Перші кроки у проекті "Healthy Schools"

Наша школа стала учасником  програми «Healthy Schools» та має змогу поборотися за можливість закупити Stem-лабораторію.Сьогодні  долучились до роботи  над проектом «Healthy Schools»  лідери учнівського самоврядування  та отримали перше завдання –вхідне опитування, за допомогою якого  вони  залучать  ще більшу кількість  дітей, батьків та вчителів.

15:53 23.10.2018

Свято юних козаків

          14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

14:58 17.10.2018

Збори-зустріч у родинному колі

12 жовтня у актовій залі школи зібралися на збори-зустріч у родинному колі учні та батьки 1-Б класу. Учитель Загарія Марія Петрівна радо привітала школярів із завершенням адаптаційного періоду до навчання в школі і наголосила: « У цьому році наші діти стали школярами. День за днем ми вивчали правила шкільного життя і обов’язки учнів. За ці 30 днів в школі ми стали однією родиною 1-Б класу, підросли, багато чому навчилися, подружилися.» Учні показали батькам свої вміння: ранкове коло, обмін компліментами. Вчителі, що працюють з першокласниками, показали батькам зразки інтегрованих занять на уроках і в позаурочний час, в групі продовженого дня, на уроках англійської мови,  музики, в хореографічному гуртку.  Всі з цікавістю спостерігали і захоплювались, раділи успіхам своїх дітей - любих першокласників. Щедра Осінь –чарівниця разом з Урожаєм завітала до школярів аби разом з дітьми співати і танцювати, декламувати вірші, розгадувати загадки. Після святкової програми батьки разом з учителями і вихователем намітили спільні плани на  найближчий час. Обговорили єдині вимоги до учнів.

10:54 17.10.2018

Козацькому роду нема переводу

З нагоди дня українського козацтва та Дня Захисника Вітчизни учні 3-Б класу разом з учителем Савчук Тетяною Олексіївною  організували свято «Козацькому роду нема переводу» . Упродовж свята учні пройнялися козацьким духом: співали пісень, згадали звитяги козацькії, жартували, веселились, як справжні козаки. На таке веселе свято були запрошені гості- воїн АТО Олег Кравченко,   жашківська поетеса Тетяна Альмужна та вся родина дружнього третього класу. Олег Кравченко подякував школярам за приємні години та святковий настрій і побажав, щоб у нашій рідній стороні завжди панував мир. Поетеса Тетяна Альмужна зачитала рядки своїх поезій, де змальовується краса рідного краю та міста. А на завершення – колективне фото на згадку.

10:50 16.10.2018

Проект "Компола"

Ми вже писали про те, що отримали компостер від Міністерства освіти в рамках проекту «Компола». Відтепер він встановлений на території школи, і всі органічні відходи їдальні та опале листя будуть компостуватися. У п’ятницю, 12 жовтня учні школи заклали перший пласт з опалого листя.

16:04 15.10.2018

До науки – через захоплення!

Цієї суботи, 13 жовтня, учні 5-Б класу з класним керівником Ященко Н.А. відвідали музей популярної науки «Експериментаріум»! Побачили на власні очі те, про що йшлося на шкільних уроках природознавства. Ознайомилися на практиці з чудами механіки, оптики, електрики, магнетизму і акустики. Пройшли через лазерний і дзеркальний лабіринти, розв’язали неординарні головоломки, побачили оптичні. Додому приїхали з масою позитивних емоцій та зарядом для подальших цікавих відкриттів! 

15:40 15.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень