A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Сторінка вчителя - логопеда "Лепетунчик-говорунчик"

Дата: від до Скинути

Берегиня наша, українська хустка.

До Всесвітньго дня української хустки 7 грудня 2021р., вчитель – логопед   Колодій Н.В. провела логопедичне заняття з учнями 1-В класу «Інтелект України», де ознайомила із хусткою – оберегом, із значенням хустини в побуті української родини, про те, яку роль відігравала і відіграє вона в наш час в обрядах українського народу; прищеплювала інтерес  до традицій і звичаїв краю, у якому живемо; збагачувала словниковий запас новими словами.  Учні розфарбовували хустинку,  грали в ігри «Склади слово», «З’єднай прислів’я». Переглянули відеоролик «Українська хустка».

21:16 07.12.2021

Акції  «16 днів проти насильства»

    29 листопада на логопедичному занятті вчитель – логопед Колодій Н.В. в рамках Акції  «16 днів проти насильства» провела заняття з учнями  2Б класу, на якому занурилась в світ добра, толерантності через казкотерапію за допомогою казкових героїв. Сприяла вихованню людяності, відповідальності, поваги до іншої людини.

21:02 07.12.2021

Про затвердження Типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах закладів загальної середньої освіти

                                                                        Про затвердження Типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах закладів загальної середньої освіти

09:51 01.12.2021

«Подорож осінніми стежками»

19 листопада 2021 року вчителем – логопедом Колодій Н.В. та асистентом вчителя Гонтар Т.В. проведено інтегроване індивідуальне корекційне заняття  «Подорож осінніми стежками».

22:07 19.11.2021

Всесвітній День доброти!!!

      З учнем 5-Г класу, вчитель - логопед Колодій Н.В. провела корекційно – розвиткове заняття на тему: «Всесвітній день доброти!». Де виховувала  в учня моральні цінності,  почуття співпереживання, жалю, милосердя, співчуття, формувала свідоме ставлення до людських чеснот,  вчила творити добро для інших безкорисно, сприяла розвитку творчих здібностей учня та участі його у благодійній діяльності, прищеплювала високі моральні якості та бажання творити добро. На занятті були використані інноваційні форми роботи:  гра «Добрі і погані вчинки», вправи «Асоціативний кущ», «Розфарбуй ромашку» (позитивні (зеленим кольором) та негативні (червоним) риси характеру), «П’ять добрих слів», «Подаруй квітку доброти» та перегляд мультика «Шляхом доброти». Для фізкультхвилинки використала м’ячик-масажер, тренажер для стимуляції зору, килимок масажний з натуральної гальки.

16:48 12.11.2021

«Барвінкова, веселкова, найдорожча рідна мова»

Вчитель – логопед Колодій Н.В. провела корекційно – розвиткові заняття з учнями на тему: «Барвінкова, веселкова, найдорожча рідна мова». Навчала учнів розуміти і збагачувати рідну мову, формувати розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна, як держава. Розширювала знання про красу і багатство української мови. Розвивала логічне і творче мислення. Виховувала любов до рідної мови, рідного краю, його традиції, почуття поваги до всього свого, українського, бажання розмовляти рідною мовою.

21:47 09.11.2021

«Ми за мир у всьому світі!»

21 вересня – світ відзначає Міжнародний День Миру. Для дуже багатьох  людей у сучасному світі мир – це не більш ніж казкова мрія. Люди живуть у кайданах: мається на увазі в атмосфері страху.

12:03 26.10.2021

Ресурсна кімната - крок для пізнання себе і гармонізації свого «я»

     Створення інклюзивного простору - це не тільки навчання особливих дітей, а, насамперед, створення комфортних умов для отримання освітніх послуг, як на початковій ланці, так і на усіх подальших навчальних етапах: садочки, школи, коледжі й університети.

12:03 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень